Media alert: ZEB tovert winkel om in mancave

Media alert: ZEB tovert winkel om in mancave

200 mannen vieren tijdens exclusieve Men's Night verjaardag Tom Waes

De ZEB-winkel in Merchtem werd op donderdagavond omgetoverd in een ware mancave. De aanleiding was de verjaardag van ZEB ambassadeur Tom Waes. Maar het idee voor een exclusieve mannenavond is ontstaan tijdens één van de vele klantenpanels waar de winkelketen feedback vraagt aan zijn klanten wat ZEB nog kan verbeteren.

Opvallend was dat de mannen heel erg gecharmeerd waren dat hun mening en niet enkel die van de vrouwen gevraagd werd. En ze opperden zelf het idee van een fashion-event, enkel voor mannen', aldus Erika Mees, marketingdirecteur bij ZEB.

Dat het een geslaagde Men’s Night zou worden, stond in de sterren geschreven. 800 geïnteresseerden schreven zich in voor de exclusieve Men’s Night met food, drinks, amusement en muzikale beats door DJ Lotte Feyen. Hiervan werden 200 gelukkigen persoonlijk uitgenodigd op het evenement.

De sfeer was uitstekend. Kickeren en vogelpik bleken de populairste activiteiten, maar ook om te koersen tegen Tom Waes werd er aangeschoven. De mannen konden beroep doen op persoonlijke stylistes die hen kledingadvies op maat gaven en toen winnares Julie Van den Driesschen van Bake Off 2018 langskwam met de verjaardagstaart voor Tom, zongen 200 mannen uit volle borst Happy Birthday to Tom mee.

Ik vond het een geweldige avond’, zei Tom Waes. "Echt super dat ZEB voor mij zo’n verjaardagsfeest georganiseerd heeft. Ik ben nu al vier jaar het gezicht van ZEB en ik doe dit nog steeds met evenveel passie. De mensen die bij ZEB werken zijn stuk voor stuk gedreven in hun vak, fier op wat ze doen, oprecht met hun ding bezig. En dat is hoe ik ook in het leven sta”, legt de trotse ambassadeur uit. 

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Deux by Eline De Munck, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be.

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme