Media alert: ZEB serveert boxershorts met ballen - jingle Balls & Glory all the way!

Deze kerstperiode verrast Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, het Brusselse fashionmerk met sterallures exclusief verdeeld door ZEB, met een te smaken samenwerking. Le Fabuleux Marcel de Bruxelles slaat de handen in elkaar met Balls & Glory, de hippe restaurantketen van Wim Ballieu waar je terechtkunt voor ’s werelds allerlekkerste handgedraaide veggie and meat balls. Vanaf 20 december krijg je daar naast sappige balletjes ook drie trendy boxershorts op je bord!

De limited edition boxers werden ontworpen door Le Fabuleux Marcel de Bruxelles en zijn exclusief verkrijgbaar in de Balls & Glory restaurants en op de Piet-moodshop-website. Trek je een stijlvol aansluitend exemplaar in zwart of grijs aan, of laat je rendier los en ga voor een kleurrijke boxer bedrukt met – guess what – kerstballen? Welke keuze je ook maakt, veilig doe je het sowieso want Le Fabuleux Marcel de Bruxelles ontwierp de boxershorts inclusief secret space met condoom. Oh what fun is it to ride… let’s jingle all the way!

Praktische informatie:
De hippe boxers zijn online te verkrijgen en in de Balls & Glory restaurants.
Antwerpen: Theaterplein 1, 2000 Antwerpen
Brussel: Rue Henri Maus 35, 1000 Brussel
Gent: Jakobijnenstraat 6, 9000 Gent
Leuven: Tiensestraat 31, 3000 Leuven
Mechelen: Nauwstraat 10, 2800 Mechelen
Sint-Niklaas: Sacramentsstraat 2, 9100 Sint-Niklaas

Adviesprijs: €20

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Deux by Eline De Munck, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

OVER BALLS & GLORY
Balls & Glory is het geesteskind van chef Wim Ballieu (36). Sinds 2012 zijn ze pionier in het snel groeiende fastcasual restaurant-landschap. Trouw  aan hun -van stal tot bal- filosofie; eigen boerderij, ovengebakken gevulde gehaktballen, & -naar eigen zeggen- de lekkerste stoemp van de wereld. Balls & Glory heeft 6 stores & is druk bezocht op delivery-kanalen zoals delivery & uber-eats. www.ballsnglory.com

Voor interviewaanvragen of meer informatie, neem contact op met
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme