Media alert: ZEB opent eerste multibrand fashion store in Luxemburg

Media alert: ZEB opent eerste multibrand fashion store in Luxemburg

Belgische retailer exploreert nieuw marktsegment

Merchtem - De Belgische moderetailer ZEB start de verovering van het Groothertogdom Luxemburg door een eerste verkooppunt te openen in Bettembourg. Door middel van haar unieke multibrand-concept met kleren voor iedereen die fashionable en on-trend voor de dag wil komen, exploreert ZEB een marktsegment dat nog niet eerder werd aangesproken in Luxemburg. De eerste winkel van 1000m², gelegen in het hart van het Hi-Fi Warehouse complex, opent op 28 februari de deuren. 

Met de opening van dit eerste verkooppunt wil ZEB de Luxemburgers kennis laten maken met haar concept. “We stelden vast dat er in de regio nog geen multimerkenwinkel aanwezig was die een groot aantal kwaliteitsmerken aanbood aan een gevarieerd publiek. We wilden ZEB introduceren in het buitenland en met haar multibrand-concept vormt ZEB de perfecte aanvulling op het reeds bestaande modeaanbod op de Luxemburgse markt “, legt CEO Luc Van Mol uit. Deze eerste Luxemburgse vestiging vereiste een investering van 1.000.000 euro om de site met een oppervlakte van 1.000m² in te richten tot een ruimte waar elk merk in de kijker wordt gezet. Het Belgische bedrijf stelt eveneens 7 mensen in dienst. In de toekomst wil ZEB nog verkooppunten in Luxemburg en andere landen openen, afhankelijk van de commerciële mogelijkheden.

In België en Luxemburg biedt ZEB nu meer dan 70 topmerken aan voor zowel mannen als vrouwen, waaronder Vila, Jack&Jones, Tommy Jeans, Morgan De Toi, Guess, en Calvin Klein. Naast de ruime keuze aan internationale brands vindt men ook mode van eigen bodem, zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, DEUX by Eline De Munck, in de splinternieuwe rekken terug. 

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme