Media alert: ZEB For Stars Torhout opent feestelijk de deuren van paradijs voor youngsters

Media alert: ZEB For Stars Torhout opent feestelijk de deuren van paradijs voor youngsters

Torhout – Een heuglijke dag voor de youngsters van ZEB For Stars. Want vandaag gaan de deuren van de fonkelnieuwe ZEB For Stars feestelijk open. De vestiging op de Oostendestraat 262 is de Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor sterren tussen 2 en 16 jaar. In de shop van meer dan 674 m² wordt een ruim aanbod van meer dan 70 topmerken voorgeschoteld waaronder Lacoste, Guess, Kenzo, KidsOnly en Patrizia Pepe. De vestiging stelt zes medewerkers tewerk die mama’s en papa’s maar vooral hun kids, eigentijds en stijlvol kledingadvies zullen geven, ook op zondag.

Met het nieuwe shoppingparadijs wil ZEB For Stars kinderen op de eerste plaats zetten en hen een leuke shopervaring bezorgen. In de chill zone kunnen ze spelletjes spelen op Playstation of filmpjes maken voor de TikTok wall. De winkeldecoratie, met ondermeer een levensgrote pluchen giraf (1m84), een basketbalring, barbies, dinos en skeletten, is helemaal afgestemd op de leefwereld van kinderen. En de partyzone – die letterlijk op een verhoogje staat – kan vrijgemaakt worden voor events op maat van kinderen.

Waar is dat feestje? Bij ZEB For Stars is dat feestje!
Een nocturne tot 20u, waarbij de eerste nieuwsgierigen extra lang de tijd krijgen om de winkel en de uitgebreide collectie te ontdekken, zal het startschot zijn van de opening van het nieuwe pareltje. Tijdens het openingsweekend worden de youngsters verwend met hopen lekkers, glittertattoos, een altijd-prijs grijpautomaat en een stand waar ze T-shirts met patches kunnen versieren.

De winkel is nog maar net geopend en het eerste event staat al voor de deur. Op zondag 9 februari kunnen de boys and girls die in 2020 hun communie of lentefeest doen zich inschrijven voor het Hooray, it’s my day event. Tijdens deze feestdag krijgen toekomstige feestvarkens samen met hun familie de kans om zoals een echte ster te schitteren en een droomoutfit te kiezen. Inschrijven kan nog op zebforstars.be/nl/communie, meer informatie over dit evenement: http://prez.ly/qwlb.

Openingsuren ZEB For Stars
Oostendestraat 262, 8820 Torhout
Ma: gesloten
Di - Za: 10u - 18u30
Zo: 10u - 18u00

OVER ZEB FOR STARS
ZEB For Stars is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor kinderen en jongeren tussen 2 en 16 jaar. Met een focus op trendy kinderkledij en de ruimste keuze aan communiekledij in exclusieve merken zoals Liu Jo, Patrizia Pepe en Calvin Klein en een groot aantal kwalitatieve merken zoals onder andere Jack & Jones, Mango en KidsOnly is de multibrand fashion store dé referentie voor kinderkledij. In de vijf winkelpunten (Hasselt, Zoersel, Brugge, Oostende en Torhout) worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd waar de jongste doelgroep op de eerste plaats komt en zich helemaal thuis voelt. Meer informatie: zebforstars.be.

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme