Media alert ZEB For Stars: Nieuwe trend 'Say yes to the Dress' nu ook voor communicantjes

Party sundays voor communie- of lentefeest bij ZEB For Stars

Lentefeest, communie of vormsel gepland in 2020? Dan hoort daar vanaf nu een sprookjesachtig ‘pasmoment’ bij waar jongens en meisjes in het middelpunt van de belangstelling staan tijdens hun zoektocht naar de perfecte outfit. Kinderkledingketen ZEB For Stars liet zich inspireren door de populariteit van programma’s als ‘Say Yes to the Dress’ en organiseert begin volgend jaar verschillende Hooray, it’s my day events. Tijdens deze zondagen krijgen toekomstige feestvarkens samen met hun familie de kans om zoals een echte ster te schitteren. Een pasrekje met jouw naam op, een stylist alleen voor jou, sweets & treats (lees: een droomtafel met rainbow cake pops, een donutwall, kleurrijke popcorn en cupcakes), een echt reveal moment op een verhoogje, een photobooth en goodie bag,  … De jacht op de droomoutfit is bij ZEB For Stars net zo’n spetterend feest als de grote dag zelf!

Fashionable kids die in 2020 hun communie, lentefeest of vormsel vieren, kunnen zich inschrijven via de website om erbij te zijn tijdens de onvergetelijke party events. Data van afspraak: zondag 12/01 (ZEB For Stars Hasselt), 19/01 (ZEB For Stars Brugge), 26/01 (ZEB For Stars Zoersel), 2/02 (ZEB For Stars Oostende) en 9/02 (ZEB For Stars Torhout).

Persuitnodiging voor de Hooray, it’s my day kick-off
Om de reeks speciale party events te lanceren organiseert ZEB For Stars Hasselt op vrijdag 10 januari een exclusieve kick-off van het Hooray, it’s my day format! Maar liefst 40 kinderen krijgen tijdens een unieke shopping night in primeur de kans om met dit nieuwe concept kennis te maken en hun droomoutfit samen te stellen. Tatyana Beloy zal samen met de Supastar-talenten de splinternieuwe communie- en lentefeestcollectie voorstellen tijdens een coole showcase. Ja, er is zelfs een elf die eetbare ballonnen blaast terwijl onze experts de youngsters helpen in hun zoektocht naar het ideale ensemble. 

Journalisten en persfotografen die verslag willen uitbrengen, kunnen hun aanwezigheid bevestigen voor 6 januari aan Mailien Nguyen via mail (mailien@wavemakers.eu) of op het nummer 0472 38 49 51.

Praktische informatie:
ZEB For Stars Hasselt: Sint-Truidersteenweg 319, 3500 Hasselt
Start: 18u30
Parkeren is mogelijk op de parking voor het gebouw

Over ZEB For Stars
ZEB For Stars is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor kinderen en jongeren tussen 2 en 16 jaar. Met een focus op high-end kinderkledij en de ruimste keuze aan communiekledij in exclusieve merken zoals Liu Jo, Armani en Calvin Klein en een groot aantal kwalitatieve merken zoals onder andere Jack & Jones, Mango en KidsOnly is de multibrand fashion store dé referentie voor kinderkledij. In de vier winkelpunten (Hasselt, Zoersel, Brugge en Oostende) worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd waar de jongste doelgroep op de eerste plaats komt en zich helemaal thuis voelt. Meer informatie: zebforstars.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme