Media alert: ZEB For Stars Hasselt opent feestelijk de deuren van vernieuwd paradijs voor youngsters

Hasselt - Op vrijdag 29 november opent ZEB For Stars, na grondige verbouwingswerken, opnieuw feestelijk de deuren. De vestiging op de Sint-Truidersteenweg is de Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor kinderen en jongeren tussen 2 en 16 jaar. In de shop van meer dan 1.200m² krijgen zowel kids als youngsters een ruim aanbod van topmerken voorgeschoteld waaronder Lacoste, Guess, Kenzo, KidsOnly en Fila. De vestiging stelt 5 vaste medewerkers tewerk en 5 studenten en flexi-jobbers die mama’s en papa’s maar vooral hun kids, eigentijds en stijlvol kledingadvies zullen geven. En dit ook op zondag.

Met het vernieuwde shoppingparadijs wil ZEB For Stars kinderen op de eerste plaats zetten en hen volledig thuis laten voelen. Er werd, met twee kickertafels op kindermaat en een uitgebreide gaming zone, fel geïnvesteerd in entertainment en animatie. Het hele jaar door zullen er ook game nights en TikTok of Supastar workshops georganiseerd worden.

Een nocturne tot 21u, waarbij de eerste nieuwsgierigen extra lang de tijd krijgen om de winkel te herontdekken, zal het startschot zijn van de heropening van het nieuwe pareltje. Tijdens de openingsavond kunnen de klantjes kennismaken met de uitgebreide collectie. Daarnaast worden de youngsters verwend met goodiebags, een leuke stand voor de personalisatie van T-shirts, glittertattoos en hopen lekkers. Op zaterdag 30 november (tussen 14u en 16) komt de Sint in hoogst eigen persoon de winkel keuren en kunnen er Tiktoks gemaakt worden met de Pieten.

De gloednieuwe Supastar eco-collectie, waarbij de kersverse ambassadrice Tatyana Beloy jongeren oproept om hun stem(metje) te gebruiken voor een betere en groene wereld, en de capsulecollectie met gekke kersttruien voor jongens én meisjes zijn te koop tijdens het openingsweekend. Bovendien kunnen de mama’s, papa’s en kids al op zoek gaan naar de perfecte outfit voor tijdens de feesten.

OVER ZEB FOR STARS
ZEB For Stars is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor kinderen en jongeren tussen 2 en 16 jaar. Met een focus op high-end kinderkledij en de ruimste keuze aan communiekledij in exclusieve merken zoals Liu Jo, Armani en Calvin Klein en een groot aantal kwalitatieve merken zoals onder andere Jack & Jones, Mango en KidsOnly is de multibrand fashion store dé referentie voor kinderkledij. In de vier winkelpunten (Hasselt, Zoersel, Brugge en Oostende) worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd waar de jongste doelgroep op de eerste plaats komt en zich helemaal thuis voelt. Meer informatie: zebforstars.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme