Media alert ZEB: Eline De Munck en ZEB openen DEUX pop-up op de Meir

Media alert ZEB: Eline De Munck en ZEB openen DEUX pop-up op de Meir

Antwerpen - Eline De Munck scheert hoge toppen met haar tweede – of zoals ze in ’t Frans zeggen ‘deux-ième’ collectie van DEUX in samenwerking met ZEB. ‘DEUX staat voor sterke, onafhankelijke vrouwen die hun eigen pad bewandelen’, aldus De Munck.

Vanaf 7 september kunnen power ladies die op zoek zijn naar hun favoriete businesskledij terecht in alle ZEB-stores en online en nu dus ook in de DEUX pop-up op de Antwerpse Meir nummer 85. In deze luxueuze mini-boetiek, tussen de roze marmer en fluwelen paskamers kunnen bezoekers zich tegoed doen aan het hele gamma van Odette Lunettes, de DEUX-najaarscollectie en de op muziek-geïnspireerde collectie van le fabuleux Marcel de Bruxelles. 

De DEUX-collectie brengt kledij met ballen die kracht uitstraalt maar tegelijk heel vrouwelijk en sensueel is. We hebben zoveel mogelijk variatie gebracht in kleur, snit en stof en komen dit najaar o.a. met zes originele dameskostuums. Met de opening van de nieuwe pop-up met alle DEUX-pièces willen we iedereen onderdompelen in een totaalervaring en aantonen dat iedere vrouw sterk en onafhankelijk kan zijn.’ zegt onderneemster en ontwerpster Eline De Munck.

Openingsuren DEUX pop-up
Meir 85, 2000 Antwerpen
Open tot: 03/11/2019
Openingsuren: van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u30

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Deux by Eline De Munck, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme