Media alert: ZEB Dendermonde verhuist naar gloednieuwe vestiging

Media alert: ZEB Dendermonde verhuist naar gloednieuwe vestiging

70 merken verspreid over 1.000m² zorgen voor de ultieme shopbeleving

Dendermonde - Op vrijdag 17 mei opent de gloednieuwe Dendermondse vestiging van multibrand fashion store ZEB haar deuren. ZEB Dendermonde, een van de oudste ZEB-winkels, verhuist na 23 jaar naar de Mechelsesteenweg in Dendermonde. Het winkelpunt wordt de nieuwe thuisbasis voor meer dan 70 merken waar zowel mannen als vrouwen met een passie voor fashion hun gading zullen vinden.

Voor het openingsweekend krijgen de eerste shoppers op 17 mei extra lang de tijd om de nieuwe winkel te ontdekken tijdens een nocturne tot 20u. Voldoende tijd dus om vergezeld van een lekker drankje, foto’s te nemen van de leukste outfits in de photobooth. Tijdens het openingsweekend zijn er, zoals iedere zondag, speciale acties en promoties. Naast grote internationale brands als Tommy Hilfiger, Mango en Only, beschikt ZEB ook over eigen merken van Belgische makelij. De zomercollecties van onder meer DEUX. by Eline De Munck, Supastar van Tatyana Beloy, Clouds of Fashion by Laurentine en Astrid Black Label van Astrid Coppens kan men er eveneens terugvinden.

De spiksplinternieuwe ZEB in Dendermonde is bovendien ingericht met nieuwe accenten. Zo is er onder andere een hippe delfstblauwe jeanswall en een upgrade voor de kostuumcollectie L’impeccable van Marcel de Bruxelles. Met deze nieuwe en grotere vestiging doet ZEB er alles aan om de shopbeleving van de klant te optimaliseren. De oppervlakte van de nieuwe store werd meer dan verdubbeld (tot 1000m²) en stelt 7 mensen vast te werk. Tijdens de drukke periodes zijn er nog eens 10 extra jobstudenten en flexi-jobbers aan de slag die de bezoekers een geweldige shopbeleving garanderen.

Openingsuren ZEB Dendermonde
Mechelsesteenweg 1, 9200 Dendermonde
Ma: Gesloten, Di - Zo: 10u - 18u30

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,… drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme