Media alert: Vernieuwde ZEB Hoogstraten opent terug de deuren

1000m² shopplezier en ruimte voor 70 merken

Hoogstraten -  Op vrijdag 22 maart opent ZEB, na een grote verbouwing, terug de deuren. De vestiging op de Sint Lenaartseweg biedt aan de fashion liefhebbers van Hoogstraten en omstreken de ultieme shopbeleving. Met een shop van meer dan 1000m² vinden zowel mannen als vrouwen een ruim aanbod van meer dan 70 merken. De vestiging stelt 10 medewerkers tewerk die de klanten, ook op zondag, eigentijds en stijlvol kledingadvies zullen geven.

Voor het openingsweekend krijgen de eerste shoppers op 22 maart extra lang de tijd om de winkel  te herontdekken tijdens een nocturne tot 20u. Daarnaast zijn er tijdens het openingsweekend speciale acties en promoties en kan men er naast grote internationale brands als Tommy Hilfiger, Mango en Only, ook eigen merken, designed in Belgium, terugvinden. De net gelanceerde zomercollecties van onder meer DEUX. by Eline De Munck, Supastar van Tatyana Beloy, Clouds of Fashion by Laurentine Van Landeghem en Astrid Black Label van Astrid Coppens kan men er eveneens shoppen.

De vernieuwde ZEB in Hoogstraten is bovendien uitgerust met de meest moderne technologie. Grote digitale schermen, een selfscan kassa en interactieve screens die de mogelijkheid bieden om in de winkel online te bestellen zullen de shopbeleving van de klant optimaliseren.

Openingsuren ZEB Hoogstraten
Sint Lenaartseweg 22, 2320 Hoogstraten

Ma: Gesloten
Di - Zo: 10u - 18u30

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,… drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme