Media alert: Sfeer in 1, 2, 3 met de TriPob

Stroomop introduceert ecologische terrasverwarmer op pellets

Kuurne – Met het einde van de zomer, dalen ook de temperaturen. Wie deze herfst en winter gezellig wil blijven genieten van de frisse buitenlucht kan zich nestelen rond de TriPob. Deze elegante terrasverwarmer in een eigentijds jasje is nog milieuvriendelijk ook. En niet onbelangrijk: doordat de TriPob op pellets werkt gaan jouw kledij en haar er niet van ruiken zoals bij een traditioneel open vuur.

De TriPob van Stroomop is zeer eenvoudig in gebruik: vul het toestel met pellets, overgiet met ecologische aanmaakvloeistof en steek aan met de aansteker. U keuvelt nog anderhalf uur na met zicht op een prachtig vlammenspel. Met zijn drie poten kan u dit sfeerpunt plaatsen waar u maar wilt. Bovendien maakt zijn lichte gewicht het gemakkelijk om hem te verplaatsen. Wie de TriPob van Stroomop nog voor de feestdagen in huis wil halen, kan terecht op de website.

Afmetingen: Diameter: 600 mm - Hoogte 539 mm
Prijs: 650 euro (incl. BTW)
De POB TriPob is ook verkrijgbaar met 3 lange poten (hoogte 680 mm)

Website: www.stroomop.be
Facebook: www.facebook.com/stroomop.be/

Voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviewaanvragen, neem gerust contact op met:

Wavemakers PR & Communications
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
+32 (0)485 75 28 66

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme