Media alert: Primeur! The Fashion Store opent de deuren in Shopping 1 Genk

800m² shopplezier en ruimte voor 100 merken

Genk -  The Fashion Store krijgt er een 11de vestiging bij. Vanaf vrijdag 6 december kunnen de Limburgers in het shopping center ‘Shopping 1’ in Genk (naast de Yves Rocher winkel) terecht. De vestiging stelt 5 vaste medewerkers tewerk die zowel mannen als vrouwen eigentijds en stijlvol kledingadvies zullen geven. Het gloednieuwe winkelconcept, dat werd uitgerust met warme elementen en vloeiende stoffen, vormt de nieuwe basis voor 100 merken zoals Terre Bleue, G-Star, Atmos Fashion, ICHI, Superdry, Vero Moda, Jack & Jones en Vila.

Tijdens het feestelijke openingsweekend krijgen de eerste shoppers op vrijdag 6 december extra lang de tijd om de winkel te ontdekken tijdens een nocturne tot 20u. Tijdens het hele openingsweekend geeft styliste Ilse Adams klanten gratis stijladvies en toont ze met veel plezier de nieuwste trends. Bovendien zijn er bij The Fashion Store Genk niet alleen interessante openingsacties te scoren maar worden de klanten ook getrakteerd op een drankje en hapje.

OPENINGSUREN THE FASHION STORE GENK
Shopping 1 – Rootenstraat 8, 3600 Genk
Ma - Za: 9u30 - 19u Zo: 10u - 18u

OVER THE FASHION STORE
In 2006 zag de eerste The Fashion Store het licht in Lede en ondertussen zijn er 10 winkels onder die naam in Vlaanderen en 1 winkel onder de naam Ziffiks in Balen. The Fashion Store is een multimerken keten met meer dan 100 merken voor mannen en vrouwen en draagt service en persoonlijke bediening hoog in het vaandel. Meer informatie: www.thefashionstore.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51
 

Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme