Media alert: Herbafix opent kerstbelevingsshop voor honden

Kerstshoppen samen met de hond!

Belsele, 27 november 2019 – Vanaf zondag 1 december organiseert Herbafix, het label voor natuurlijke hondenvoeding, een kerstshopping voor honden en hun dog parents. De gloednieuwe belevingsshop van Herbafix in de Bookmolenstraat in Belsele (Oost-Vlaanderen) nodigt viervoeters en hun baasjes uit om elke zondag in december (uitgezonderd 29/12) te komen rondsnuffelen tussen de leukste hebbedingen in een hondvriendelijke setting. Tijdens het shoppen vind je er niet alleen het perfecte cadeau voor jouw viervoeter maar is er door de samenwerking met cadeauwinkel Beans&Dreams bovendien een veelvoud aan topcadeaus voor de feestdagen te scoren. Naast de leukste hebbedingen voor mens en dier en verschillende promoties voorziet Herbafix een doggy bar, een photocorner om een leuke kerstfoto te maken met jouw hond, een kids corner én winterse drankjes en versnaperingen. Allen al kwispelend daarheen dus!

Iedereen verdient een pakje onder de boom, ook onze honden.”, vertelt Kristel Fierens, oprichtster van Herbafix, het Belgisch label dat hondenliefhebbers de weg wil tonen naar natuurlijke en koudgeperste voeding op basis van kruiden, antioxidanten en probiotica die de immuniteit, spijsvertering en vitaliteit van het dier gaan ondersteunen. “Hondeneigenaars willen hun trouwe vriend tijdens de feestdagen graag eens extra in de watten leggen. Een nieuw speelgoedje of nieuwe leiband, we hebben keuze genoeg. Toppers tijdens de feestdagen zijn onder andere onze Herbafix-zalmolie met kurkuma die als topping over de voeding gesprenkeld kan worden om brokjes extra smakelijk te maken, de gezonde bijtbevers en natuurlijk de Santa Paw Box.”

A Santa Paw Box for a Wooftastic New Year
De Santa Paw Box van Herbafix is het ideale kerstgeschenk voor elke hond. Geef deze giftbox, gevuld met natuurlijke hondenkoekjes, zalmolie met kurkuma, vier zakjes koudgeperste hondenvoeding en totebag, en geniet samen van een onvergetelijke kerst. (Per verkochte giftbox wordt 5 euro gedoneerd aan een asielhond). Verkrijgbaar voor 34,75 euro op herbafix.be.

Herbafix Kerstshopping op zondag 1, 8,15 en 22 december tussen 10u en 16u.
Locatie: Herbafix – Bookmolenstraat 28, 9111 Belsele

Volg Herbafix op Instagram en Facebook

Perscontact voor meer informatie, beeldmateriaal, interviewaanvragen of proevertjes:
Wavemakers PR
Elke De Mayer
0485 75 28 66
elke@wavemakers.eu

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme