Media alert: Clouds of Fashion heropent pop-up in Knokke-Heist

Media alert: Clouds of Fashion heropent pop-up in Knokke-Heist

Food & Fashion hotspot keert terug naar de populaire badstad

Knokke-Heist – Goed nieuws voor alle fans van het roos getinte wolkje. Clouds of Fashion is terug en ‘open for business’. Na het succes van de afgelopen jaren, wordt de zomerse pop-up aan het Lichttorenplein opnieuw de hotspot in Knokke-Heist voor wie houdt van fashion, food en drinks. Dit weekend opent Laurentine Van Landeghem, oprichtster en bezielster van COF voor de derde zomer op rij de deuren. Fashionista’s kunnen er, naast de Clouds of Fashion by Laurentine collectie van ZEB ook een reeks fashionable must haves scoren.

Vijf jaar geleden ging de droom van Laurentine Van Landeghem in vervulling met de opstart van haar eigen winkeltje. Clouds of Fashion groeide uit tot een sterk merk met drie vestigingen in Gent, Antwerpen en Oostende en een pop-up store in Knokke-Heist. In het najaar van 2018 besloot Laurentine om het succesverhaal verder te zetten samen met ZEB. Bij ZEB kreeg de creatieve onderneemster de kans om haar eigen COF-collectie te ontwerpen, die nu in alle multibrand stores van ZEB beschikbaar is.

Na een succesvolle lancering van haar eerste collectie bij ZEB opent de pop-up van Clouds of Fashion in Knokke-Heist opnieuw haar deuren. Van 6 april tot eind augustus zal het prachtige hoekpand aan het Lichttorenplein op de Zeedijk weer roze kleuren. Vanaf komend weekend kunnen klanten niet alleen de fleurige jurkjescollectie Clouds of Fashion by Laurentine shoppen maar ook fashionable must haves uitgekozen door Laurentine.

Ook op culinair vlak worden bezoekers in de watten gelegd. Net als de vorige jaren is er terug een foodcorner met ruim terras grenzend aan het strand. Ideaal om te genieten van een heerlijke lunch of aperitiefje in de zon.

De kust is nog altijd the place to be tijdens de zomer. Door het grote succes van de pop-up de afgelopen twee zomers wil ik de COF-hotspot in Knokke-Heist verderzetten. Naar goede gewoonte kunnen klanten hier terecht voor affordable en on-trend fashion. Op het terras van onze foodcorner kan je genieten van een bordje tapas met een twist, een zalige lunch of diner vergezeld van een zomerse cocktail.”, aldus Laurentine.

Clouds of Fashion pop-up Knokke-Heist
Adres: Lichttorenplein 659, kruising met Zeedijk
Van 6 april tot en met 22 april
Daarna enkel in het weekend tot eind juni
Vanaf juli 7/7 open tot eind augustus

COF pop-up Knokke-Heist: open van 10u00-18u00
COF Horeca: open van 12u00-22u00

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472 38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme