Media alert & uitnodiging: Cyclo Club Marcel tourt voor een tweede keer door de Vlaamse Ardennen

Media alert & uitnodiging: Cyclo Club Marcel tourt voor een tweede keer door de Vlaamse Ardennen

ZEB geeft koersfanaten de ultieme wielerbeleving

Merchtem, 15 april 2019 - Goed nieuws voor de diehard wielerfans! Op zondag 5 mei nodigt ZEB alle lovers of la bicyclette uit voor een unieke Cyclo Club Marcel Tour langs enkele van de mooiste plekken in de Vlaamse Ardennen. De 400 deelnemers kunnen kiezen tussen twee begeleide ritten van zeventig kilometer (Le Grand) of honderd kilometer (Le Très Grand). Tijdens de rit langs Belgische hellingen en kasseien wordt het peloton ondersteund door professionele fietsbegeleiders van go4Cycling, en échte volgwagens. Beklim de bekende Muur van Geraardsbergen en eindig als een echte kampioen aan het Centrum Ronde Van Vlaanderen in Oudenaarde.

Voor de tweede editie van de Cyclo Club Marcel Tour krijgen deelnemers de kans om, voor slechts € 10 per persoon, één van de mooiste wieleromgevingen te ontdekken via een professioneel uitgestippelde route. Onderweg is er een bevoorrading voorzien en een hapje, drankje en exclusieve Cyclo Club Marcel goodie bag met medaille sluiten de dag sportief af.  

Wie zich nog wil inschrijven rept zich best naar de site want de plaatsen in het peleton zijn gegeerd. Journalisten en persfotografen die verslag willen uitbrengen en/of wensen deel te nemen, gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 25 april aan Mailien Nguyen via mail (mailien@wavemakers.eu) of op het nummer 0472 38 49 51. Meer informatie op letour.zeb.be.

Praktische informatie
Vertrek- en aankomstpunt: Centrum Ronde Van Vlaanderen - Markt 43, 9700 Oudenaarde
Parking: Parking Ham & Parking Meerspoort
Tickets: € 10 (deze kost krijg je tijdens het event integraal terug via een ZEB waardebon t.w.v. € 10 en Cyclo Club Marcel goodie bag)

Timing
09u00   Ontvangst met een drankje
09u30   Briefing door Go4cycling
09u45   Klaarmaken voor vertrek
10u00   Start groep 1 Le Très Grand Tour
10u05   Start groep 2 Le Très Grand Tour
10u15   Start groep 3 Le Grand Tour
10u20   Start groep 4 Le Grand Tour

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie.  Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472 38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme